5/5

24 Taksitle İphone 16 Pro Cep Telefonu

4,150 7,954 

Senetle İphone 16 Pro Cep Telefonu

Peşinat ödemeden İphone Sahibi Olun

 

Taksitle iPhone 16 Pro Cep Telefonu

Son teknolojiyle donatılmış 24 Taksitle iPhone 16 Pro Cep Telefonu modelinin kullanıcılarına sunduğu yenilikler ve performansıyla dikkat çekiyor. Ancak bu harika cihazı almak için firmamızla iletişime geçerek istediğiniz meblağa sahip olarak gelir durumunuza göre taksitlendirme yaparak peşinatsız cep telefonu sahibi olabilirsiniz. 24 taksitle cep telefonu için istediğiniz ödeme seçeneğini kullanabilirsiniz.

Neden 24 Taksitle  iPhone 16 Pro ?

Senetle iPhone 16 Pro , güçlü A17 çipseti, geliştirilmiş kamera sistemleri ve daha uzun pil ömrü gibi özellikleriyle öne çıkıyor. Ayrıca, kullanıcı dostu 6 çekirdekli A18 Pro çip İOS işletim sistemi ve sürekli güncellemeler, cihazınızı uzun yıllar boyunca güncel tutmanızı sağlıyor. Gelişmiş güvenlik özellikleri ve şık tasarımıyla, Kredi Kartsız iPhone 16 Pro hem iş hem de günlük yaşam için ideal bir seçim.

Taksitle iPhone 16 Cep Telefonu
Taksitle iPhone 16 Cep Telefonu

Taksitli Cep Telefonu  Alım Avantajları

  1. Bütçe Dostu: Tek seferde büyük bir miktar ödeme yapmadan, peşinatsız taksitle telefon modelini aylık taksitlerle edinebilirsiniz. Geliştirdiğimiz bu elden taksitle telefon sistemi sayesinde bütçenizi zorlamadan alabilirsiniz.
  2. Hızlı Sahip Olma: Taksitle telefon seçeneği ile hemen Taksitle iPhone 16 Pro’ya sahip olabilir, yeni özelliklerini deneyimlemeye başlayabilirsiniz.
  3. Esneklik: Farklı taksit seçenekleri sayesinde, kendi bütçenize en uygun planı seçebilirsiniz.

Sonuç

24 taksitle iPhone 16 Pro almak, yeni nesil bir Senetle Cep Telefonuna sahip olmanın kolay ve erişilebilir bir yolu veb sayfamızı ziyaret etmeniz yeterlidir. Teknolojik yenilikleri deneyimlemek için bu fırsatı değerlendirebilir ve günlük hayatınızı kolaylaştırabilir ve taksitle İphone 16 pro sahibi olabilirsiniz.

İphone 16 Pro Özellikleri

Marka:
Apple
Model:
İphone 16 Pro
Renk:
Natural Titanyum
Hafıza (GB):
128
Ram (GB):
8
Satış Şekli:
Senetli Alışveriş
Taksit Tipi:
Online Taksitle Telefon
Taksit Sayısı:
12 Taksit / 24 Taksit
Arka Kamera Ad.:
2
Arka Kamera MP:
48
Ön Kamera Adet:
1
Ön Kamera MP:
12
Ekran Boyutu (inç):
6.5
Ekran Çözünürlük (Piksel):
2622 x 1206
Pil (mAh):
-
Başa dön